Part of Part of Modus-Digital

abbi maakt mobiel marktonderzoek leuker, sneller en effectiever

abbi insights vindt marktonderzoek opnieuw uit door het met mobiele technologie van de grond af op te bouwen. Met de respondent als vertrekpunt zorgt abbi voor betere beleving, betere respons, betere data en daardoor betere beslissingen.

Nadat wij nauw betrokken zijn geweest bij het design van de abbi app werd gevraagd of wij mee wilden helpen de website op te tuigen. Van concept tot design en techniek is abbi insights inmiddels gelanceerd en te zien op www.abbi-insights.com.
abbi heeft als cartoon een eigen gezicht gekregen. Ook is er een eigen iconen set ontworpen in opdracht van abbi insights. Dit hebben wij goed kunnen gebruiken om de fun-factor aan bezoekers over te brengen.

De website laat verschillende thema’s zien door op een leuke manier met de iconen en kleuren te werken. Subtiele animaties van bijvoorbeeld chats en reports (twee belangrijke pijlers voor abbi insights) triggeren de bezoeker om verder te kijken.

abbi is zelf mobiel en dit heeft ons extra gestimuleerd om de website op alle devices optimaal in beeld te brengen met een subtiele UX. Het beheer van de website kan door abbi insights eenvoudig zelf worden gedaan met ExpressionEngine. Onze favoriet voor corporate websites.

Meer over websites