Part of Part of Modus-Digital

Het medewerkers portaal & website in één

C-infra is gespecialiseerd in grondwerk, riolering en bestrating. Voor deze klant hebben wij een ExpressionEngine website gemaakt waarbij de content eenvoudig kan worden bijgehouden zonder hulp van externe bedrijven. De website is gemaakt op basis van een ontwerp waarbij er onderling goed is gecommuniceerd over de indeling en kleuren combinatie om potentiële klanten een professionele indruk te geven.

Medewerkers omgeving

Voor dit bedrijf hebben wij ook een medewerkers omgeving opgezet waarbij de werkgevers eenvoudig afgeschermde informatie kunnen delen met de desbetreffende werknemers. Het was dus ook erg belangrijk dat dit in een veilige omgeving werd opgesteld, en met behulp van het ExpressionEngine gebruikers systeem was dit eenvoudig uit te breiden naar nieuwe hoogtes.

In dit portaal hebben wij verschillende opties toegevoegd die voor de werknemers erg handig zijn. Slechts één plek om al je documenten bij elkaar te houden: vakantieroosters, planningen, loonstroken. Je kunt vrijwel alles onderling met elkaar delen, of dit nu gaat om een persoonlijk document of gezamenlijke documenten.

Doe mij er ook zo één!