Part of Part of Modus-Digital

De perfecte balans tussen speelse animaties en content

​Voor DDP hebben wij de juiste functionaliteit en styling toegepast waardoor de potentiële klant precies weet wat zij wil. Omdat DDP een enorm breed platform is, waarbij zij voor vele platformen de perfecte betaaloplossing bieden, hebben wij het voor de bezoeker een stuk makkelijker gemaakt: Verschillende zoek features, een duidelijke FAQ, en een contact formulier die aansluit op jouw verzoek. Om een breder publiek aan te spreken, hebben wij ook de optie om je website meertaligheid te bieden.

Door middel van speelse animaties en mockups, die aantrekkelijk zijn voor het oog, hebben klanten een goede indruk van wat je bedrijf te bieden heeft. Hierdoor is de klant sneller geneigd om voor de oplossing te kiezen die jij aanbiedt op je website. Je dienst behoort er natuurlijk enorm uit te springen, dus je kunt de concurrent maar beter voor zijn.

Deze website is gemaakt op onze favoriete maatwerk oplossing: ExpressionEngine. Hierdoor is de site anno 2018, waardoor het design voor een langere periode mee kan.

Bezoek de website